Flower of Life Meditatie

Episode 55,   Aug 07, 2019, 11:02 AM

Deze meditatie is speciaal opgenomen in de aanloop naar 8-8. Op deze datum vind er een kosmische alignment zal plaats. Dit noemen we de Lion Gate Portal. Deze Flower of Life Meditatie wordt wereldwijd gedaan en helpt om het Licht te ankeren zodat alles wat niet in waarheid en liefde is verdwijnt.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
instructies:
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
1. Breng jezelf in een ontspannen staat van zijn
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
2. Visualiseer dat je Ziel Ster Chakra oplicht met krachtige stralen van wit Licht. Visualiseer hoe dit Licht in een draaiende vortex van energie naar beneden komt en je hele energieveld (aura) reinigt.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Deze meditatie is speciaal opgenomen in de aanloop naar 8-8. Op deze datum vind er een kosmische alignment zal plaats. Dit noemen we de Lion Gate Portal. Deze Flower of Life Meditatie wordt wereldwijd gedaan en helpt om het Licht te ankeren zodat alles wat niet in waarheid en liefde is verdwijnt.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

Deze meditatie is speciaal opgenomen in de aanloop naar 8-8. Op deze datum vind er een  kosmische alignment zal plaats. Dit noemen we de Lion Gate Portal. Deze Flower of Life Meditatie wordt wereldwijd gedaan en helpt om het Licht te ankeren zodat alles wat niet in waarheid en liefde is verdwijnt.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
instructies:
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
1. Breng jezelf in een ontspannen staat van zijn
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
2. Visualiseer dat je Ziel Ster Chakra oplicht met  krachtige stralen van wit Licht. Visualiseer hoe dit Licht in een draaiende vortex van energie naar beneden komt en je hele energieveld (aura) reinigt.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
3. Plaats je intentie dat je deze meditatie gebruikt als een tool om het proces van vrede op aarde te stimuleren met een zo positief mogelijke ascension proces voor de mensheid in deze tijdlijn.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
4. Visualiseer een gouden Flower of Life om de aarde heen. Deze Flower of Life ondersteund de Aarde met haar bevrijdingsproces en verwijdert alle duisternis. Visualiseer hierna hoe de Flower of Life alle leylijnen in de aarde zuivert.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
5. Visualiseer hoe de Flower of Life harmonie, bescherming en vrede creëert. En speciaal voor degene die momenteel hard hun best doen om het Licht op aarde vasthouden.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
6. Visualiseer nu hoe de Flower of Life de hele Aarde bedenkt en harmonie manifesteert voor de gehele mensheid
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Misschien voel je dat je de volgende mantra mag uitspreken:
“In de naam en kracht van wie ik werkelijk ben, eis ik dat de vrijheid van de planeet Aarde op een positieve, harmonieuze en vreedzame manier gaat, voor de Aarde, voor de mensen en speciaal voor degene die het Licht voor deze planeer aan het vasthouden zijn. So be it, and so it is."
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀