'Ze steken bovenaan de ladder hun kop in het zand' | Judith Noordzij (Ondernemer)

Dec 19, 2019, 05:00 PM
Judith Noordzij was succesvol advocaat op de Zuidas totdat er een stevige burn-out op haar pad kwam. Nu is ze vooral zichzelf als ondernemer, spreker, vlogger, coach, schrijver en influencer.
 
“Om zoveel mogelijk mensen te bereiken, vlog, spreek, schrijf en coach ik. In al deze functies heb ik één boodschap: zoveel mogelijk mensen inspireren om keuzes te maken die dichtbij jezelf liggen en om goed voor jezelf te zorgen.” Een burn-out kwam op haar pad in haar functie van advocaat op de Zuidas. “De burn-out kwam voor mij als een volledige verrassing. Van de een op andere dag ben ik met een paniekaanval helemaal uitgevallen. Ik barstte in huilen uit en viel hyperventilerend op de grond.”
 
Bewustwording
“We moeten ons bewust worden van wat we onszelf aandoen, wat we van onszelf vragen en de impact van alle dagelijkse prikkels. Daarnaast zijn er vaak veel mogelijkheden waardoor we continu keuzes moeten maken. Omdat er zoveel mogelijk is, hebben we het gevoel dat we het perfecte leven moeten leiden en dat we alle kansen die we tegenkomen, moeten benutten. Maar dat kan niet. Zorg er daarom voor dat je keuzes maakt die dichtbij jezelf blijven.”
 
Benieuwd hoe Judith Noordzij haar leven nu heeft ingericht en hoe ze haar carrière nieuw leven in heeft geblazen? Bekijk de hele aflevering.