‘In 2025 kleden wij James Bond’ | Roel Wolbrink (Mede-oprichter New Tailor)

Jan 30, 03:00 PM
Al ruim 20 jaar is New Tailor het adres voor exclusieve maatkleding voor mannen. Mede-oprichter Roel Wolbrink maakt er een beleving van wanneer je bij zijn winkel een pak uit komt zoeken. Hoe doet hij dat?

‘Wanneer je je garderobe net even wat meer aandacht geeft, denk je er de rest van de tijd minder over na. Wij geloven dat je maar één of twee keer per jaar even stil hoeft te staan bij je garderobe. Met de juiste items kan je er weer een hele tijd tegen aan. Bij ons ga je met kleding naar huis dat écht bij jou past. Dat kan alleen door oprechte interesse te tonen en door te weten wie er bij ons de winkel binnenstapt,’ aldus Wolbrink.

Het blauwe pak als uniform
‘Met een donkerblauw pak zet je jezelf als leider neer, het is een hele harde en zakelijke kleur. Er wordt nog vaak voor zo’n pak gekozen, maar de markt is echt aan het veranderen. Met onze persoonlijke aanpak willen we iets voor onze klant creëren dat bij hun karakter past. Daarom willen we weten wat de klant doet, wat hij wil uitstralen en wat het doel is van zijn kleding. Wat wil hij communiceren? Een pak, een jasje of een overhemd; het is allemaal communicatie’, aldus Wolbrink.

Roel Wolbrink noemt het perfecte pak uitzoeken een psychologisch spel. Ben je nieuwsgierig hoe hij dit aanpakt? Bekijk hier de hele aflevering!