"Het draait om digitale integratie in plaats van transformatie" | Zakaria Amlal (Gracious)

Mar 17, 03:00 PM
Rasondernemer Zakaria Amlal is naast CEO en mede-oprichter van digital agency Gracious oprichter van eCurring: een platform dat dé oplossing biedt om eenvoudig klanten en abonnementen te beheren.

Digitale integratie
Zakaria: “Wij onderscheiden ons doordat we een full service digital agency zijn. Dat zeggen natuurlijk honderd andere bureaus, maar onze kracht zit ‘m in het feit dat we daadwerkelijk een full service-benadering hanteren voor elk facet van de opdrachten voor onze klanten. Vanuit marketing, design en development verbinden we techniek en design, maar zorgen er ook voor dat hetgeen dat we maken converteert met het merk of de organisatie. Eigenlijk zouden we het begrip full service digital agency niet meer moeten gebruiken. De meeste merken snappen namelijk dat ‘digitaal’ een vanzelfsprekendheid is en niet meer verdwijnt. Het gaat niet meer om een digitale transformatie, maar om digitale integratie, want alles om ons heen is digitaal.”

eCurring
Naast digital agency Gracious heeft hij een paar jaar geleden eCurring opgericht. Vanuit de huidige abonnement-trend is hij dit platform gestart en biedt een oplossing om eenvoudig klanten en abonnementen te beheren, periodiek betalingen te incasseren en betaalopvolgingen te automatiseren. Hiermee helpt hij klanten op een makkelijke manier - met een paar drukken op de knop - om nieuwe subscription-producten op de markt te brengen.

Benieuwd naar de ambities van Zakaria Amlal met betrekking tot de groei van zijn ondernemingen? Kijk de nieuwe aflevering!