Ivana Šedivá: Chci zanechat stopu.

Episode 20,   May 04, 2020, 01:30 AM

Ivana má vzácný dar uvažování v mnoha dimenzích. Nechte se inspirovat. Skvělou ženou, výbornou manažerkou a hlavně lídrem.

Před tímto rozhovorem jsem si říkal, proč úspěšná žena, manažerka, odchází z velké firmy, kde měla jistotu stabilního příjmu, vysokou manažerskou pozici a za zády skvělý tým. Došlo mi to v prvních 4 vteřinách.

Ivana není manažerka. Ivana je lídr, jakého bychom potřebovali ve většině firem. Ačkoliv jsem si myslel, že je její specializace marketing, skutečně umí řídit, vést a motivovat zaměstnance.

Zkušenosti sbírala a uplatňovala mimo jiné jako ředitelka marketingu v Tescu nebo v McDonald's. A proto Vám RADIM: poslechněte si tento podcast a dozvíte se, jak uvažovalo Tesco o konkurenci. Jak má vypadat značka, kterou zákazníci milují. S čím se potýkají vysoce postavené manažerky v kolektivu mužských manažerů. A jak nastavit hodnoty pro zdravou firmu.

ProzRADIMe Vám, jak se můžete rozvíjet a být úspěšní i Vy. A proč jsme se vlastně před rozhovorem neznali, ačkoliv pocházíme ze stejné branže.

Ivana má vzácný dar uvažování v mnoha dimenzích. Nechte se inspirovat. Skvělou ženou, výbornou manažerkou a hlavně lídrem.

@IvanaŠedivá