Ondernemer Heleen Dura-van Oord: ‘Ik zou niet graag in Rutte’s schoenen willen staan’

May 13, 03:00 PM
Investeerder en ondernemer Heleen Dura-van Oord werkt tijdens de wereldwijde uitbraak van  COVID-19 vanuit huis. Net zoals de rest van Nederland. Hetplantbasedplatform Livekindly is één van de investeringsprojecten die haar nu bezighouden: ‘Dit wordt de nieuwe plantbased Unilever.’
 
‘We zijn de planeet echt aan het uitventen met z’n allen. De behoefte om clean food te eten wordt groter en dit soort bedrijven (red. Livekindly) groeien mee met die behoefte. (…) We moeten gaan minderen in producten die de aarde uitputten. Het is zo mooi dat Livekindly alleen focust op de plantbased alternatieven. Ze willen echt naar een miljardenbedrijf toe groeien en dat vind ik waanzinnig inspirerend’, aldus Dura-van Oord.
 
Ben je benieuwd naar het de visie van Dura-van Oord op investeren en ondernemen ten tijde van COVID-19? Bekijk de hele aflevering!
 
Over 7DTV Update
Voor het nieuwe programma UPDATE gaat Ronnie Overgoor in gesprek met ondernemers die al eerder te gast waren bij 7DTV. Hoe gaat het met deze ondernemers sinds het vorige gesprek? Waar zijn ze nu mee bezig en hoe dealen zij met deze tijd, waarin het coronavirus over de wereld jaagt? Wat is de impact op henzelf en op hun business en welke lessen leren zij op dit moment? 

Bekijk hier de eerdere aflevering met Heleen Dura-van Oord