Co na to říkáš: Aneb nad dopisy diváků, 4. díl.

Episode 53,   Aug 09, 2021, 01:00 AM

Další díl podcastu „Co na to říkáš”. Pusťte si ho. 

Dozvíte se, jaké má Tomáš zkušenosti s reklamou na vaginální mykózu ze 70. letech. To si nesmíte nechat ujít.

Od začátku natáčení 4. dílu si Tomáš stěžuje, že je mu vedro jako prase. Přitom chodí navlečenej a ještě tvrdí, že je to dresscode. Já bych řekl, že spíš něco kryje. 🤷‍♂️ Když se obleče míň, vlastní děti si ho pletou s dědečkem. Stáří prostě nezastavíš. 😂

Renáta se nás ptá na dárky. Já posuzuju každý dárek jako úplně nejhorší. Vlastně nikdy nevím, co s tím dárkem mám dělat. Dopředu se už bojím, co je uvnitř.

Vždycky dostanu něco, co vůbec nechci. Nedávno jsem dostal dárek, do kterého jsem se 20 minut dobýval. 

Tomáš tvrdí, že dárky spíš nosí. No, nevím. Ještě jsem od něj nic nedostal.

Pravidelně nám píše Marta. Tentokrát se ptá, jestli nás nějaký host dostal do kolen. Mě dostala do kolen slečna, se kterou jsem kdysi vedl pohovor. Neuvěříte mi, co se stalo.

Tomáše dostávám do kolen já. Je to s ním těžký. U každé mé otázky se rdí a lapá po dechu. Pak je každá sekunda před kamerou dlouhá. 

Povídáme si o verbální erotice, erotických linkách a sociálních sítích. ProzRADIM Vám, jak poznáte, že jsou Vaši kolegové často na Tinderu. Ostatně Tinder zaujal i Tomáše. Založíme mu profil. Pak si ho přidejte. 😁

Ptáte se nás taky na politiku, lockdownová opatření a na to, koho volit. 

Letos to bude těžký. Ministři zdravotnictví mají krátkou životnost. Ve volbách se může lehce stát, že do politiky vstoupí komisař Clouseau. Pak tam budeme tam mít Růžového Pantera, který zasahuje. 

Hlavně prosím Vás volte tak, abyste si to nemuseli vyčítat.

Na závěr řešíme elektromobilitu a cestování. Elektromobilita je fanatismus. Já stojím mezi dvěma sektami. Korektními elektromobilisty a petrolejáři. 

Pusťte si náš společný podcast. Na závěr Vám dáme tip na šťastný partnerský život.