Conversa amb Iván Redondo. Desmuntant mites a l'entorn dels assessors dels polítics

Episode 5,  Nov 25, 2021, 07:00 AM

La cinquena i darrera de les converses de la primera serie "A favor de la política" del president Mas pretén desmuntar mites vinculats a la figura dels assessors dels polítics.

A la introducció del podcast, el president Mas comenta que "els assessors dels polítics, per a molta gent acaben essent aquells que ho maneguen tot des de darrera l’escenari i sovint sembla que la tàctica guanyi a la ideologia i els valors. 

Per conversar sobre aquesta qüestió, el darrer dels convidats d'aquesta primera serie serà el consultor Iván Redondo, que durant els darrers anys ha sigut la mà dreta a la Moncloa del president del govern espanyol, Pedro Sánchez.

Per això el president Mas, acaba comentant que "veurem amb Iván Redondo fins a quin punt, les pel.lícules i les series, s’ajusten al perfil real dels assessors dels polítics".  

Al mateix podcast, el president també confirma que ja està preparant una segona serie de converses en format video i audio podcast després de la bona acollida que ha tingut la primera.

Podreu trobar més informació sobre aquesta iniciativa a www.afavordelapolitica.cat