Historiaan jääneet sarjamurhaajat

Feb 20, 12:39 PM

Piinan Kirous on nyt Supla+:ssa!
Piinan Kirous podcastin kaikki vanhat ja uudet joka toinen torstai julkaistavat jaksot löydät Supla+ palvelusta.

Insta: @piinankirous
Face: Piinan Kirous

Ensimmäisessä Piinan Kirouksen Supla+ palveluun julkaistussa jaksossa käsitellään neljän eri sarjamurhaajan elämänvaiheita ja heidän suorittamiaan rikoksia. Vaikka jaksossa esiintyvien murhaajien rikoksia ei ole käsitelty yhtä laajasti kuin esimerkiksi Bundya, Kemperiä tai Mansonia, ovat heidän suorittamansa rikokset jääneet karmeuksiensa vuoksi historiaan. Mikäli et halua tietää tekijöistä etukäteen ennen jakson kuuntelemista, lopeta lukeminen tähän.

  1. Hannoverin teurastaja - Vuosien 1919-1924 välillä Fritz Haarmann niminen mies surmasi ainakin 24 nuorta poikaa puremalla heitä kaulasta ja hävittämällä heidän ruumiinsa Leinejokeen, josta ne vuosia myöhemmin löydettiin. Väitetään, että Haarmann myi uhriensa lihat Hannoverin pimeillä markkinoilla.
  2. Bostonin kuristaja - 1960 luvulla 13 naista oli murhattu kuristamalla uhrit heidät omiin koteihinsa. Murhaaja jäi kiinni sattumalta ja hän tunnusti tekonsa sellitoverilleen. Bostonin kuristaja oli saatu kiinni - vai oliko?
  3. Snowtownin murhat - Neljästä miehestä koostunut porukka murhasi vähintään 11 ihmistä vuosina 1991-1999. Porukan johtaja John Bunting oli psykopaatti, joka sai taivuteltua miehet toimimaan hänen tahtonsa mukaisesti. Hänen tahtonsa oli kiduttaa ja murhata vihaamiaan ihmisiä, eli homoseksuaaleja ja pedofiilejä. 
  4. Tappaja Petey - Brasilialainen Pedro Rodrigues Filho tappoi ensimmäisen kerran ollessaan 14-vuotias. Hän tappoi todistetusta 71 ihmistä, mutta väittää tappaneensa yli 100 ihmistä. Filhon uhrit olivat kaikki rikollisia ja häntä onkin tituleerattu tosielämän Dexteriksi.

Piinan Kirouksen tunnusmusiikki: Jukka Makkonen


Lähteet: