Trime Podcast #20 - Q&A aneb vaše nejčastější dotazy na téma půst a přerušované hladovění

Episode 20,   Jul 31, 2022, 02:40 PM

Půst a přerušované hladovění je zatím nejúspěšnější epizodou mezi Trime podcasty. A není divu, že na toto téma se nám dostává také spousta dotazů. Některé jsme zodpověděli přímo pod videem na našem YouTube kanále a naleznete je na tomto odkazu: https://youtu.be/QNlGMuE3mSU
Stále nám ale řada dotazů chodí do chatu nebo emailu, a proto jsme se rozhodli je zodpovědět v tomto samostatném díle Trime podcastu. Jak se stravovat během půstu a mohu dopřát například svou oblíbenou kávu? A jakými potravinami je vhodné začít po delším hladovění? Jak je to s MCT olejem a elektrolyty? A je vhodný půst v případě vytrvalostního sportu nebo pokud potřebujete nabrat váhu? Na tyto a další otázky odpovídal Jakub Přibyl, produktový vývojář Trime a nutriční  specialista.

Web: https://trime.cz

Další díly Trime podcastů naleznete také na:
https://trime.cz/blogs/podcast

Sledujte nás na sociálních sítích
https://www.instagram.com/cztrime/
https://www.facebook.com/trime.cz


Poslechem tohoto podcastu berete na vědomí a souhlasíte s tím, že tento podcast slouží pouze k zábavním účelům. Žádné informace a názory, které zde zazněly, nepředstavují radu. Jedná se pouze o osobní názory účinkujících a v žádném případě nemohou sloužit k diagnostickým, preventivním, léčebným, zdravotním nebo lékařským účelům, a to i přes to, že někteří účinkující osoby mohou být specialisty na dané téma. Informace poskytnuté v jednotlivých dílech podcastu jsou aktuální ke dni vydání příslušného dílu a s postupem času se jejich pravdivost a aktuálnost může měnit. To, jak naložíte s informacemi sdělovanými v tomto podcastu, zcela záleží na Vašem osobním úsudku a vůli; sdělované informace mají pouze motivovat posluchače k tomu, aby se řídili vlastním rozhodnutím v oblasti zdraví, zdravotní péče a stravování, které by mělo být učiněno ve spolupráci s odborným poskytovatelem zdravotních služeb. Před tím, než se rozhodnete užít jakýkoliv doplněk stravy, produkt či vyzkoušet metodu diskutovanou v tomto podcastu, nebo pokud máte zdravotní obtíže nebo dotazy týkající se Vašeho zdravotního stavu, kontaktujte svého poskytovatele zdravotních služeb či svůj zdravotní stav zkonzultujte s jiným odborníkem a vždy pozorně čtěte příbalovou informaci. Berete na vědomí, že poskytované informace nejsou informacemi oficiálně zveřejněnými Evropským úřadem pro bezpečnost potravin ani jiným obdobným orgánem. Neneseme žádnou odpovědnost za případnou újmu, která Vám vznikne v důsledku nesprávného naložení se sdělenými informacemi. Souhlasíte s tím a zavazujete se, že proti nám nebudete vznášet žádné nároky související s újmou, která Vám případně vznikla špatným naložením s touto informací. Pokud s tímto prohlášením nesouhlasíte, prosíme přestaňte náš podcast neprodleně poslouchat a odebírat.
Pokud budete mít jakékoliv dotazy nebo připomínky, neváhejte se na nás obrátit.