Vím, jak firemní kultura ovlivňuje výsledky a motivaci lidí ve firmách - Katarína Reisenbuchlerová

Season 1, Episode 105,   Mar 14, 2023, 02:00 AM

Jak může firemní kultura přinášet či naopak snižovat zisk a dlouhodobou stabilitu firmy? Kolik stojí nezvládnutá zpětná vazba, lidé na nesprávných místech a meetingy bez výsledku?

Kateřina Reisenbuchlerová je expertem na strategické změny s dopadem na celkovou prosperitu a zdraví firmy. Posledních 11 let působila v Tatra bance. Letos se rozhodla pro změnu a plánuje se věnovat transformacím firem a personálnímu rozvoji.

Během působení v korporacích, ale i rodinné firmě, byla vlastníkem témat jako řízení výkonu, talent management, leadership, angažovanost a motivace, tvorba zaměstnavatelské značky a prostředí 21. století. Vytvářela komplexní vzdělávací systémy vycházející z DNA firmy a zahrnující aktuální témata digitalizaci, udržitelnost, excelentní zákaznickou zkušenost, agilní management a další. V posledních letech aktivně vedla a pracovala na změnách kultury.

Baví ji propojování zdánlivě nesouvisejících témat a využívání jejich synergie.
Věří ve zdravý rozum a holistický pohled na svět. 20 let se věnovala na profesionální úrovni házené, dnes se regeneruje během, pobytem v přírodě a na horách.

V rozhovoru budeme jednoduše a přes konkrétní příklady mluvit o tom, co vlastně firemní kultura je, jak může přinášet nebo naopak snižovat zisk a dlouhodobou stabilitu firem. Současně i tom, jak ji tvořit, aktualizovat na vyšší stupeň, jakým chybám se vyhnout, o vývoji kolem nás a z toho plynoucích výzvách firem současnosti. Zajímá vás, kolik může stát nezvládnutá zpětná vazba, lidé na nesprávných místech, meetingy bez výsledku, nebo odsouvání změny strategie? Poslechněte si tento podcast :)

>> Vznik tohoto dílu umožnil projekt Charlie Gaming - váš průvodci po NFT galaxii, který vám denně přináší zářivé novinky, rozbory her, přehledné návody, ale také Charlieho slovník, který vás seznámí se základními pojmy v digitálním světě. Charlie Gaming vyhledávají nejzajímavější projekty na trhu, účastní se jejich testování a podílí se na vývoji. Buďte s nimi u zrodu nové éry her a životního stylu -> sledujte novinky a zapojte se do největší NFT komunity v ČR na https://www.charliegaming.cz 🚀<<