Filip Dřímalka | Jak digitálně transformovat vlastní firmu a proč to udělat

Episode 31,   Mar 15, 2022, 02:00 AM

„Pokud chcete skvělé výsledky, skvělou firmu, skvělou produktivitu…. pak k dosažení není nic lepšího než skvělé technologie. Pokud si naopak chcete život zjednodušit, nechcete se stresovat a chcete dělat míň .. i tady jsou k ruce technologie. Důležité je najít cíl, nástroje jsou pouze prostředkem jejich dosažení, nikoliv cílem samotným. Najděte si svoji vlastní motivaci a začněte.“

Filip Dřímalka je majitel agentury EF1 marketing & management s.r.o.,zakladatel Digiskills.cz a Digitask.cz, autor knihy HOT: Jak uspět v digitálním světě a zřejmě nejznámější a nejviditelnější propagátor digitální transformace. 

Popis jednotlivých firem zdaleka přesahuje místo, které tu máme. Všechny se zabývají automatizací a digitalizací, tvorbou digitálního pracoviště, školením a obecně osvětou digitálních malověrců.

Filip má pro jednotlivé aplikace skutečnou vášeň. Je vidět z něj i z jeho projevu, že to není pouhá póza, ale že si bez appek už svůj život představit nedokáže. Proto se bavíme o následujících otázkách:

🔸Jaký je stav digitální transformace v malých a středních firmách?
🔸Jak si správně vybrat aplikaci na daný úkol?
🔸Jak prosadit digitální transformaci navzdory vlastnímu IT?
🔸Jaké jsou trendy digitální transformace?
🔸Jak udržovat vztahy v hybridních firmách a je to potřeba?

Jako vždy, i tady máme bonus. Pokud si po poslechnutí zatoužíte zjistit, jak jste na tom s digitální transformací vy u vás, mrkněte na bonusy. Bude vás to stát jen pár minut času a dostanete jasnou představu, kudy kam. Mrkněte na www.martinhurych.com/zazeh. Tamtéž najdete i další epizody, rovněž včetně bonusů.