Kastner & Palacká: Osobní značky konkrétních lidí začínají být důležitější než značky firem

Dec 28, 2023, 04:00 AM

Firemní branding versus osobní brand. Chtějí stále ještě zaměstnanci pracovat pro velké značky? Nebo je čím dál důležitější "s kým a pro koho" budou ve firmě pracovat? 

Firemní branding se začíná čím dál silněji propisovat ke konkrétním zaměstnancům a osobní branding tak roste na své důležitosti. Firmy na to musí reagovat nejen změnou firemní strategie, ale především daleko více ve spolupráci s konkrétními zaměstnanci. 
Jiří Kastner zastává jasný názor: "Vše, a tedy i skutečně kvalitní branding je stále více a více závislý na kvalitách a síle osobnosti konkrétních lidí." 

O aktuálních trendech v managementu a osobním brandingu si v této epizodě povídáme s Jiřím Kastnerem, kterého si na rozvoj a trénink osobnosti najímají nejen velmi úspěšní manažeři a sportovci, ale také ti kteří svou cestu k úspěchu a silnému brandu teprve zahájili. 

Do diskuze se přidala také Martina Palacká, která díky svým velmi úspěšným projektům pro řadu firemních i osobních značek patří již několik let mezi velmi respektované brand specialisty. V současnosti Martina řídí employer branding Komerční banky.