Chcete slyšet tajemství? Jste v transu. Nevěříte? Ano, tak se to maskuje.

Episode 1,   Jan 17, 06:00 AM

O hypnóze. Proč to Freudovi nešlo. Las Vegas a hypnotizování mixéru i rychlovarné konvice. A jak se naprogramujete na překonávání překážek.

Nakoukněte do kuchyně podvědomí v prvním díle podcastu Hypnosféry: 
Jak na negativní transy - šokující půlhodina od dvou Ericksonovských hypnoterapeutů. Případ s vlakem v tunelu. O hypnóze a proč to Freudovi nešlo. Proč jste pod vlivem sugescí. Zakázané prompty působící na mozek. Naprogramujte na překonávání překážek. Od bájí o pohledu Medůzy až po moderní hypnoterapii. Hypnos se připletl omylem. Proč vám vládne sedmička. "Musím", slovo, které ničí život. Velký zadek aneb jak vsugerovat změnu šatníku. O nechtěných myšlenkách a jak je bez prášků řeší "ajťáci na mozek" metodou: Out of the box. Jak otevřít bránu do světa podvědomí. Monoideismus. Kdy se prodlužuje či smršťuje čas. Hypnoshow z Las Vegas v Praze a jak se po vyslovení čísla tři můžete stát mixérem nebo rychlovarnou konvicí. Koho nelze zhypnotizovat. Zamilovaná zombie a další transy v běžném životě. Nákupní a dálniční trans. Když jsou u vás doma v transu. Komunikujte s vlivem a plňte si své sny rychleji díky autohypnóze. Trans, podmínka úspěchu nejen pro sportovce. Formulace, kterými v životě získáte kontrolu. 

Libor Činka - hypnoterapeut a psychoterapeut s více jak 22 letou praxí. Učil se u světových špiček a napsal knihu Ovládněte svůj mozek. Jeho vizí je svět, ve kterém lidé umí pracovat se superpočítačem, který se nachází mezi jejich ušima. Jeho snahou je zvýšit povědomí o nových pohledech na hypnózu u laické i odborné veřejnosti. Je také známý svým přístupem zaměřeným na řešení, individualitu klienta a odmítáním diagnostických škatulek, protože diagnóza často působí jako silná sugesce a paralyzuje od dalšího hledání účinného řešení. Není tedy důležité jakou máte diagnózu, důležitá je vaše touha něco změnit a vaše naděje, se kterou přicházíte.

Martina Ondrušová - psychoterapeutka a hypnoterapeutka, její psychoterapeutický přístup vychází ze systemické psychoterapie  - terapie zaměřené „na řešení“. V důvěrném rozhovoru se místo detailní analýzy příčin problému zaměřuje na zkoumání vašich zdrojů a možností pozitivní změny. Systemickou terapii kombinuje s Ericksonovskou hypnózou. Její snahou je vytvořit bezpečný prostor pro růst a sebepoznání, kde bez hodnocení a předsudků pomáhá klientům znovu objevovat a využívat vlastní potenciál.