Mikuláš Capko | Jak zkrátit obchod pomocí obsahové strategie

Episode 139,   Apr 23, 01:45 AM

Leady, leady, leady. Kdo nemá leady, jako by nebyl. Proto se na „těžbu“ leadů z trhu specializuje snad každá druhá marketingová agentura. Cesta k nim je různá. Křivolaká. A setsakra těžká.

Pak se dostanou k obchodníkům. Ti po nich lační. Aby jim mohli zavolat. A dozvědět se, že … Že lead vlastně není lead. Že si jenom něco prověřovali. Že nakoupit nechtějí. Nebo jsme je nekvalifikovali.

Leady, leady, leady. Furt potřebujeme nové. Furt potřebujeme ze shora přisypávat do funnelu.

Co ale celý marketing postavit naruby? Místo nahánění a přesvědčování nových leadů s velkým odpadem se lépe pověnovat těm, kteří mají skutečný zájem nakoupit? Co prostě vaše peníze nalít do spodních pater funnelu? Co prostě začít psát dobře blog?

Mikuláš Capko, obsahový stratég projektu CopySelling, dobře ví, jak na to. A má za dokázané, že přesně tahle taktika vám pomůže zkrátit vaše obchodní cykly. Proto se ukázal před mikrofonem, kde jsem se ho ptal …

🔸 Proč je dobrý nápad otočit marketing naruby?
🔸 Proč bych si obsahové články měl psát sám?
🔸 Proč je důležité psát články 2x týdně?
🔸 O kolik dokážeme zkrátit obchodní fáze?
🔸 Jak rychle se začnu ukazovat ve vyhledávačích?

Mikuláš pro vás připravil i obsáhlý bonus „3 najlepšie témy obchodného blogu na zvýšenie návštevnosti a predaja“. Dozvíte se v něm, jak s blogem začít a proč zrovna s těmito 3 tématy. Určitě se na něj nezapomeňte mrknout. Stáhnout si ho můžete na www.martinhurych.com/zazeh. Tamtéž najdete i všechny další epizody.