Lenka Antonová | Jak úspěšně vycházet s nákupčími

Episode 138,   Apr 16, 01:45 AM

Nemáme se moc rádi. Jiskří to mezi námi. Jeden bez druhého se ale neobejdeme. Nákup a obchod. Dvě strany jedné mince. A hromada nesmyslů, kolujících éterem z obou stran.

Jaká je pak úleva, když člověk najde parťáka na druhé straně barikády, se kterým lze normálně lidsky probrat, jak by měl vztah obou táborů vypadat, aby nás to všechny někam posouvalo. A ne si přes LinkedIn posílat silná prohlášení a měřit si pindíky.

Lenka Antonová je velmi kultivovaná dáma. Má hromadu zkušeností ze zahraničí a je to na ní vidět. Málo co ji rozhází. K nákupu nepřistupuje jako k válce na život a na smrt. V klidu vás nechá nakouknout do vlastního know-how a ještě přidá pár názorů, ze kterých tu budou někomu naskakovat pupínky. Třeba že cena není jediný parametr a přidaná hodnota se cení.

Proto jsem si Lenku pozval před mikrofony, abych z ní vytáhl co nejvíce. Třeba …

🔸 Co dělá strategický nákupčí?
🔸 Jak nákup přistupuje k různým skupinám výrobků?
🔸 Jak obchodník zjistí, v jaké skupině se pohybuje?
🔸 Jak vypadá příprava nákupu strategických položek?
🔸 Jak zlepšit nákup v malých a středních firmách?

Lenka sestavila i jeden z nejrozsáhlejších bonusů, který jsem kdy v Zážehu měl. Narvaný praktickými informacemi, které musí každý majitel firmy či obchodník mít. Nazvala ho „Jak by měl vypadat ideální vztah mezi obchodem a nákupem“ a vy si ho můžete stáhnout na www.martinhurych.com/zazeh. Tamtéž najdete i všechny další epizody.