Podcast logo
Subscribe
 

V době, kdy jsou digitální technologie nedílnou součástí našich životů a počet kybernetických útoků neustále roste, je zásadní porozumět kybernetické bezpečnosti. Společnost EmbedIT připravila podcast „Bezpečně a bez stresu“, který má za cíl přiblížit problematiku kybernetické bezpečnosti běžným uživatelům, a to i bez předchozích znalostí. V tomto podcastu se seznámíte s kybernetickými hrozbami, které vás mohou potkat každý den. Podcast je doplněn radami, praktickými ukázkami a doporučeními na volně dostupné nástroje, pro posílení ochrany vás i vaší rodiny či firmy.

EmbedIT, původně klíčová součást ekosystému společnosti Home Credit, je dnes technologický partner nejen pro skupinu Home Credit ale i pro další společnosti spadající pod PPF Group.

Společnost EmbedIT je známá vytvářením na míru šitých end-to-end aplikací se zaměřením na cloud-native řešení. Tyto služby jsou doplněny o špičkovou infrastrukturu a pokročilé služby v oblasti kybernetické bezpečnosti, data science a analýzy. Nabídka EmbedIT zahrnuje strategické plánování, implementaci, návrh a průběžnou údržbu, což zajišťuje komplexní přístup k IT řešením přizpůsobeným specifickým potřebám každého klienta.