Misvattingen van de laserpen

Sep 02, 2016, 04:03 PM

Een van de meest voorkomende misvattingen over lasertechnologie is dat de 2000mW (http://www.laserkopen.com/c-407778-p-9731.html) laserpennen zijn volume beperkt. Lasers zijn gebruikt voor materiaal snijden en andere industriële processen met succes meer dan 40 jaar en hebben zich bewezen in die tijd. Het feit is dat de vooruitgang laser processing technologie laserprocessenzoals hebben zoals laserpen zeer doelmatige en dat de meeste fabrikanten voorzien gebruiken de instrumenten voor grootschalige productie.

Afgezien van zowel efficiënt en veilig, kunnen ze ook eenvoudiger te gebruiken - zij vereisen geen complexe en matrijzen die traditionele methoden en omdat ze contactloos er geen slijtage van gereedschap om de impact van de snijkwaliteit. Een andere veel voorkomende misvatting is dat laserpennen zijn een onnodige werkplek gevaar. Laser fabrikanten ontwerpen hun systemen van de grond af met veiligheid als hun primaire zorg. De groene laserpen (http://www.laserkopen.com/c-407778.html) is verkrijgbaar in twee maten. Er is een volwassen grootte en ook een formaat dat is perfect voor de jeugd. Vanwege de enorme hoeveelheid, is het noodzakelijk om te blijven werken op een ordelijke en veilige wijze.

Ze komen in de kleuren rood, oranje, groen, blauw en wit. Wanneer men bedenkt dat laserpen kan worden gebruikt voor een grote verscheidenheid aan materialen - waaronder diverse kunststoffen en metalen, rubber, hout, keramiek, en - dit erg belangrijk. Ze zijn slagvast en kan zelfs dan worden uitgevoerd door een voertuig en nog steeds werken. Met geen contact tussen het werkstuk en de snij-inrichting, de laserpennen elimineert het risico van materiële onzuiverheid.

De laserpen systemen zijn ook geschikt voor het snijden vormen met complexe geometrieën, voorbij de mogelijkheden van andere bewerkingsmethoden. Uitsluitend CNC gestuurde, kan de 200mW laserpen (http://www.laserkopen.com/c-407778-p-9692.html) de balk met een ongeëvenaarde precisie, waaronder zeer smalle breedtes te maken, houdt u de krapste toleranties. De installatie is snel, en de balk is betrouwbaar en eenvoudig te herhalen. Ze zijn veilig, efficiënt, snel en schaalbaar tot full-scale productie - maar deze voordelen alleen krassen op het oppervlak van wat laserpen uw volgende project kan bieden.

Ondanks de macht die ze maken - industriële lasers algemeen opereren in de 10-3000 W bereik - de laserpen systemen produceren niveaus relatief laag vuur, welk materiaal kromtrekken minimaliseert, en vereist minder input van energie dan de standaard machines. Je kunt er zelfs laserpennen voor uw huisdieren.