Seizoensgebonden opslag in Deventer

Nov 16, 2017, 10:49 AM

Indien u seizoensgebonden goederen wilt opslaan voor langere tijd, houden wij ons aanbevolen. Deze goederen kunnen wij opslaan in stellingen in de hal. Een krachtige heftruck bediend door gekwalificeerd personeel plaatst de goederen in de stelling. Hierdoor staan de goederen veilig en kunnen we zeer scherpe opslagtarieven bieden. Salland Storage heeft seizoensgebonden goederen in de opslag van horecabedrijven, maar ook zorginstellingen en particulieren. Uw buitenterras of zomergoederen kunnen uitstekend bij ons worden opgeslagen. Aan de andere kant kunnen de Kerstspullen en andere goederen die de donkere dagen wat lichter maken bij ons worden opgeslagen.

Opslag van auto en motor : Onze Hollandse winters zijn soms meedogenloos voor klassieke auto’s. Niet alleen winterse omstandigheden en zout op de weg zorgen voor problemen. Iedere auto die weinig wordt gebruikt, heeft baat bij binnen opslag. Dit scheelt enorm met vocht, roest, uitdroging van rubbers, etc.

Voor een veilige opslag van uw klassieker of sportwagen bent u bij ons aan het juiste adres. Zeer nabij onze opslaglocatie hebben wij hiervoor de perfecte oplossing. In samenwerking met autobedrijf Boveree kunt u voor € 50,- per 4 weken uw auto de gehele winterperiode stallen. Voor particulieren heeft de Belastingdienst dit bedrag vrijgesteld van BTW. De opslagruimte is verwarmd en biedt een zeer goed klimaat.

Het aantal plaatsen is niet onbeperkt, dus neem gauw contact op via 0570-629231.

http://www.sallandstorage.nl/zakelijk/seizoensgebonden-opslag-in-deventer/