De weg naar de top is het doel, niet de top zelf - Jelle Staleman

Sep 16, 2019, 03:00 AM
In deze aflevering spreken we met Jelle Staleman. Jelle is 37 jaar oud en berggids van beroep. Hij heeft inmiddels een heleboel bergen bedwongen. Van onbeklommen toppen in Groenland, tot de K2 in Pakistan. 

Die liefde voor klimmen begon al op zijn zevende, toen de top van de populier in zijn achtertuin zijn eerste uitdaging werd. 

Na zijn middelbare school kwam hij terecht bij het Korps Mariniers en werd hij lid van bijzondere arrestatie eenheden bij de Politie, maar het bergbloed kroop waar het niet gaan kon en na 4 jaar nam Jelle ontslag bij het Korps Mariniers en had hij een nieuw doel: de prestigieuze opleiding tot berggids.

Vind je dit een leuke podcast? Vergeet ons dan niet een mooi aantal sterren te geven! Abonneer je op deze podcast om als eerste op de hoogte te blijven van nieuwe afleveringen.

Sponsor note:
Deze podcastserie wordt je aangeboden door AFAS Software. Bij AFAS vinden we het belangrijk dat iedere collega met veel plezier naar werk gaat en binnen ons bedrijf zijn of haar doelen kan nastreven. Ben jij ook op zoek naar werkgeluk? Neem dan eens een kijkje op werkenbijafas.nl