Den store BI-transformation i Coloplast

Oct 10, 2019, 03:00 AM

I denne uge møder Dataklubben Anders Reinhardt, Director of BI i Coloplast. Lyt med, når Anders åbenhjertigt fortæller om den store BI-transformation fra en legacy-platform til en moderne BI & analytics platform.

I denne uge møder Dataklubben Anders Reinhardt, Director of BI i Coloplast. Lyt med, når Anders åbenhjertigt fortæller om den store BI-transformation fra en legacy-platform til en moderne BI & analytics platform. Gennem hele processen har change management været Anders’ vigtigste redskab til at håndtere de mange forandringer, der uundgåeligt sker, når en stor organisation med 12.000 medarbejdere starter på en frisk. 
 
Så hvad sker der med teams og medarbejdere, når de ikke længere skal identificere sig med specifikke teknologier, men med kompetencer og viden? 

Hvordan håndterer man forskellige holdninger til governance, når plejer er nedlagt? Og hvad laver Coloplasts 2 dedikerede user adoption specialister? Hvis du arbejder med business intelligence, cloud transformation, dataplatform eller rapportering, må du ganske enkelt ikke gå glip af denne podcast. Rigtig god fornøjelse i Dataklubben.