KunstTaal aflevering 2 - Marjolein Witte

Episode 2,   Nov 20, 2020, 02:49 PM

In deze podcast praat ik met Marjolein Witte.


“Ik maak mijn werk met een reden, maar ik vind het ook heel fijn als andere mensen ernaar kijken of zich in een installatie van mij bevinden en daar ja, door geïnspireerd raken of misschien door mijn verhaal geïnspireerd raken.” 

In de vorige aflevering met Lise Sore was het thema, naast emoties, het vinden van je pad, je eigen weg. En hoe onvoorspelbaar dat pad soms is.

Marjolein heeft een andere benadering, zij bepaalt haar plaats. Haar werk kan heel groot zijn en soms heel klein. Heel aanwezig, met felle kleuren en soms heel zacht.

We zijn in haar atelier geweest in Utrecht, dat bevindt zich aan een vrije drukke straat. Het kan dus zijn dat er af en toe verkeer te horen is. Temidden van haar werken, sprak ze met ons, in haar schildersoutfit. Luister in dit interview naar hoe zij het kunsternaasvak invult en beleeft!

Heel veel dank aan Marjolein Witte, voor het mooie gesprek dat we met haar mochten hebben. Via links onder deze podcast, in onze blogs, de Ludejo website en KunstTaal social mediakanalen kun je Marjolein vinden en volgen.


Als je met plezier naar onze podcast geluisterd hebt, wil je dat dan delen, een beoordeling geven en een review achterlaten? 
Ben je er volgende week weer bij?
We zijn dan te gast bij Joyce Overheul!