Vím, jak vystřelit firmu do vesmíru - Dagmar Císařovská a Lenka Vašková

Season 1, Episode 58,   Mar 30, 2021, 01:00 AM

Jak nastartovat vaší firmu pro růst? Jak získat strategické parťáky pro řešení témat vrcholového managementu? Jaké benefity mohou přinést mastermind skupiny pro top manažery a CEO firem? A v čem se liší mastermind skupina od networkingu?

Více o zmíněném projektu se dozvíte zde a také v tomto videu - první setkání se koná již 28.4.2021!

Dagmar Císařovská

Dáda je maminka 11letého Matyho, studovala Dějiny umění v Praze a Římě, má doktorát z kulturní ekologie, 16 let pracuje v americké společnosti ExxonMobil, kde v současné době vede oddělení komunikace a před 5 lety založila program Exchange4U, který se stal největší platformou mezifiremního networkingu a sdílení v Čechách.

Ať už byla na jakékoliv pozici nebo vedla jakékoliv týmy, vždy se snažila udržet rovnováhu mezi mužským a ženským principem. V jejich korporátním prostředí se jí podařilo prosadit vytvoření několika unikátních pozic, které podporují zaměstnance, aby se jim lépe žilo. Vždycky tvrdila, že se zaměstnancem přijímají do firmy i celou jeho rodinu, a tak je nutné o to i pečovat.

Lenka Vašková
Říká o sobě, že ji baví lidé. Baví ji společné sdílení, učení se od sebe a inspirace, baví ji mezi sebou lidi propojovat, tzv. síťovat😊 Koneckonců i to je jeden z důvodů, proč ji baví být součástí sítě Red Button. 

14 let strávila v nadnárodní korporaci, kde se starala o vzdělávání, růst a rozvoj manažerů a talentů. Tvořila rozvojové programy pro různé skupiny zaměstnanců. Byla u toho, když se ve firmě rozbíhal koučink, nastavoval proces mentoringu, rozjížděla seberozvojové skupiny a později mastermind skupiny. 

V jeden moment ji životní situace přivedla k jinému pohledu na rozvoj a růst člověka, celostnímu pohledu na tělo a zdraví. Vystudovala tradiční čínskou medicínu a dnes se ve své práci snaží propojovat zkušenosti jak z působení v byznysovém prostředí, tak i z pohledu východní filozofie. Ještě víc věří v sílu propojení těla-srdce(duše-chcete-li) a mysli. Ještě víc věří v sílu sdílení v seberozvojových skupinách a poradních kruzích.