Alle puzzelstukjes liggen op hun plek voor Verstappen #024

Mar 24, 2021, 06:56 PM

In de tweede aflevering van het nieuwe seizoen van de Motorsport.com Formule 1-podcast blikken we vooruit op de eerste race van het nieuwe seizoen. Erwin Jaeggi en Mike Mulder blikken onder leiding van Koen Sniekers vooruit op de Grand Prix van Bahrein en bespreken nog even het nieuwste seizoen van Drive to Survive.

Wat mogen we verwachten van de titelstrijd tussen Red Bull en Mercedes en wie leidt daarachter de achtervolging? Waarom kan Lando Norris profiteren van zijn nieuwe teamgenoot Daniel Ricciardo? Wordt het oorlog bij Ferrari? En wat is het masterplan van Valtteri Bottas om dit jaar wél wereldkampioen te worden? Het komt allemaal aan bod in de nieuwe aflevering, waarin we ook de prijswinnaars bekend worden van het boek Formule 1 2021 - Seizoen van de herkansing.

De Motorsport.com Formule 1-podcast is een productie van de Nederlandse redactie van Motorsport.com en verschijnt iedere woensdag. De podcast is te vinden op alle platforms. Vergeet de show niet te volgen zodat de nieuwe show direct in je feed verschijnt.