#NOCHOFTES Podcast | CAFU

Oct 02, 2021, 07:37 AM

Stel and Roy talk to Omonoia cult hero Cafu!

#Interview #Cafu #Omonoia

Στο τελευταίο επεισόδιο του NoChoftes podcast καλεσμένος του Stel και του Roy ήταν ο ποδοσφαιριστής Semedo Cafu.

O Cafu θυμάται τον περιπετειώδη τρόπο με τον οποίο κατέληξε σε Κύπρο και Ομόνοια,το ντεμπούτο του με τα πράσινα σε ένα μάτς με την Σαλαμίνα,τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στην εποχή Μιλτιάδη Νεοφύτου και την προτίμηση που είχαν σε μεγάλα ονόματα. Το ιστορικό γκολ απέναντι στην ΑΕΚ του Rivaldo, αλλά και την προσέγγιση από παράγοντα του Αποέλ λόγο της γνωριμίας του με τους Πίντο και Μοράις. Χαρακτήρισε το πέρασμα του από την ανόρθωση ως το πιο παραγωγικό στην καριέρα του και τον Ογιος τον καλύτερο προπονητή που συνεργάστηκε. 

Προτού καταλήξει στην ΑΕΛ με την οποία στέφθηκε πρωταθλητής τον πλησίασαν από την Ομόνοια για επανενταξη,αλλά όπως αποκάλυψε προτίμησαν άλλους ποδοσφαιριστές από τους οποίους θα έπαιρναν προμήθεια από μάνατζερ.

Η ομαδική δουλειά και η πολύ καλή φυσική κατάσταση και δύναμη των παιχτών  της,  ήταν τα συστατικά που έδωσαν το τρόπαιο στην ΑΕΛ.

Η παρουσία του στην αλκή συνδυάστηκε με δυσάρεστες εμπειρίες καθότι ήταν απλήρωτοι για μήνες και επιπρόσθετα αποκάλυψε ότι παίκτες της ομάδας είχαν μειωμένη απόδοση και κάποια αποτελέσματα ηταν πολύ "περίεργα". Αυτά και άλλα πολλά σε μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη.

Thumbnail: Omonoia Football Town