BRNO INDUSTRY 4.0: Jan Keprda – Digitální pracoviště 4.0 – jak se nám to povedlo

Episode 52,   Nov 22, 2021, 02:00 AM

Jan Keprda je jméno, které jste jistě jako fanoušci tématu digitální transformace slyšeli. V rozhovoru ale sám říká, že nechce být jménem, které symbolizuje úspěšný projekt digitalizace. Tou úspěšnou má být hlavně firma, ve které se to podařilo. ASTRA MOTOR nedávno byla v oblasti Průmyslu 4.0 dokonce ohodnocena speciální cenou za jejich digitální pracoviště a jedním z důvodů je jistě vizionářské vedení jejich CEO. Jak a proč se na cestu digitalizace vydali? A co se cestou naučili? Poslechněte si náš nejnovější podcast. 

Začíná druhá série úspěšného spojení podcastu Vše o průmyslu a aktivit organizace INDUSTRY CLUSTER 4.0. Když jsme se prvně pod hlavičkou BRNO INDUSTRY 4.0 spojili v hledání zajímavých hostů, přineslo nám to do studia další inspiraci. I nyní přináší zajímavá jména pro naše tradiční rozhovory. 

BRNO INDUSTRY 4.0, to není jen respektovaná odborná konference, mapující zásadní změny průmyslu s nástupem nové generace technologických změn. 

BRNO INDUSTRY 4.0, to je komplexní platforma a iniciativa INDUSTRY CLUSTERu 4.0, která vzdělává, inspiruje, sdílí dobrou praxi, umožňuje setkávání a výměnu zkušeností odborníků z oblasti digitalizace a technologií pro moderní výrobu.

Mimochodem 6. ročník konference BRNO INDUSTRY 4.0 se uskuteční 19. a 20. ledna 2022 a budě opět věnován všem aktuálním tématům a technologiím z oblasti digitalizace a flexibilní výroby. Zapište si do kalendáře, jste srdečně zváni. Sledujte INDUSTRY CLUSTER 4.0 na LinkedIn nebo webu www.ic40.cz.

Platforma BRNO INDUSTRY 4.0 je finančně podporována Jihomoravským krajem, krajem který chce zůstat krajem inovací a moderních technologií.