BRNO INDUSTRY 4.0: Tomáš Halva – Inovacemi k propojování IT s OT

Episode 53,   Dec 06, 2021, 03:00 AM

Tomáš Halva stojí ve vedení českého zastoupení společnosti Beckhoff Automation. Ta se již 40 let snaží cestou neustále inovace v oblasti automatizační techniky nacházet řešení, která spojují informační a provozní technologie. 

Pokračujeme v druhé série úspěšného spojení podcastu Vše o průmyslu a aktivit organizace INDUSTRY CLUSTER 4.0. Když jsme se prvně pod hlavičkou BRNO INDUSTRY 4.0 spojili v hledání zajímavých hostů, přineslo nám to do studia další inspiraci. I nyní přináší zajímavá jména pro naše tradiční rozhovory. 

BRNO INDUSTRY 4.0, to není jen respektovaná odborná konference, mapující zásadní změny průmyslu s nástupem nové generace technologických změn. 

BRNO INDUSTRY 4.0, to je komplexní platforma a iniciativa INDUSTRY CLUSTERu 4.0, která vzdělává, inspiruje, sdílí dobrou praxi, umožňuje setkávání a výměnu zkušeností odborníků z oblasti digitalizace a technologií pro moderní výrobu.

Mimochodem 6. ročník konference BRNO INDUSTRY 4.0 se uskuteční 19. a 20. ledna 2022 a budě opět věnován všem aktuálním tématům a technologiím z oblasti digitalizace a flexibilní výroby. Zapište si do kalendáře, jste srdečně zváni. Sledujte INDUSTRY CLUSTER 4.0 na LinkedIn nebo webu www.ic40.cz.

Platforma BRNO INDUSTRY 4.0 je finančně podporována Jihomoravským krajem, krajem který chce zůstat krajem inovací a moderních technologií.