BRNO INDUSTRY 4.0: František Podzimek – Od ostrůvkových řešení po digitální podnik

Episode 55,   Jan 05, 2022, 03:00 AM

Ještě než začne další ročník konference BRNO INDUSTRY 4.0, zkuste poslední podcastovou pozvánku v pořadu VŠE O PRŮMYSLU. Jedna z firem, o které se dá prohlásit, že z tématu INDUSTRY 4.0 udělalo průmyslový fenomén, je bezesporu SIEMENS. V jejím středu pak kráčí také František Podzimek, vedoucí jednotky Digitální podnik. Kam se digitalizace posouvá a jak jsou v ní tuzemské firmy daleko se dozvíte z této speciální epizody.

Pokračujeme v druhé série úspěšného spojení podcastu Vše o průmyslu a aktivit organizace INDUSTRY CLUSTER 4.0. Když jsme se prvně pod hlavičkou BRNO INDUSTRY 4.0 spojili v hledání zajímavých hostů, přineslo nám to do studia další inspiraci. I nyní přináší zajímavá jména pro naše tradiční rozhovory. 

BRNO INDUSTRY 4.0, to není jen respektovaná odborná konference, mapující zásadní změny průmyslu s nástupem nové generace technologických změn. 

BRNO INDUSTRY 4.0, to je komplexní platforma a iniciativa INDUSTRY CLUSTERu 4.0, která vzdělává, inspiruje, sdílí dobrou praxi, umožňuje setkávání a výměnu zkušeností odborníků z oblasti digitalizace a technologií pro moderní výrobu.

Mimochodem 6. ročník konference BRNO INDUSTRY 4.0 se uskuteční 19. a 20. ledna 2022 a budě opět věnován všem aktuálním tématům a technologiím z oblasti digitalizace a flexibilní výroby. Zapište si do kalendáře, jste srdečně zváni. Sledujte INDUSTRY CLUSTER 4.0 na LinkedIn nebo webu www.ic40.cz.

Platforma BRNO INDUSTRY 4.0 je finančně podporována Jihomoravským krajem, krajem který chce zůstat krajem inovací a moderních technologií.