Vím, jak se trénuje psychická odolnost pro úspěch a osobní spokojenost - Jiří Kastner

Season 1, Episode 88,   Jul 19, 2022, 01:00 AM

Jiří Kastner je trenér, konzultant, přednášející, pedagog, lektor, krizový a interim manager. Již od roku 1999 zabývá manažerskou psychologií, sportovní psychologií a psychologií výkonu. Práce s mindsetem a psychikou ho zaujala v jeho 16 letech v armádě a od té doby věděl, že chce něco takového dělat jako své řemeslo. Sám ve svém životě zažil, jak je důležité, když vám někdo "srovná hlavu" a dokáže vám pomoci změnit přístup k životu, nebo vás doprovází ve vašem podnikání a pomáhá vám uspět i překonat těžká období.

V současné době pomáhá firmám, podnikatelům i českým sportovcům k úspěchům, ale i při zvládnutí krizových období. Úspěšné cesty jeho klientů na Olympijské hry nebo k ziskovým byznysům a silným firmám jsou hodně spojeny se slovy mindset a resilience. A právě psychická odolnost je jednou z jeho hlavních specializací, kterou využívá ve své praxi s klienty, a také přednáší na univerzitách.

Baví ho historie mentální přípravy Keltů, Vikingů a Slovanů, na jejímž účelem procestoval mimo jiné Cookovy ostrovy kde objevoval Maurskou kulturu. Také má rád skialpy, windsurfing, golf a občas skáče z letadla nebo vrtulníku.

Více o hostovi a tématu:
Psychická odolnost - www.Resilience.cz
Mindset mentoring www.Mindseting.cz
Mentální trénink www.Mentalni-trener.cz

www.Rozhodovani.cz
www.Kastner-reference.cz