Vím, jak nápad proměnit v realitu - Jan Veselý

Season 1, Episode 92,   Sep 13, 2022, 01:00 AM

Honza Veselý vede Inovační laboratoř Univerzity Karlovy a v Kampusu Hybernská organizuje předmět Rozjeď projekt. Stará se zároveň o vzdělávání ve Slevomatu, kde aktuálně rozjel vzdělávání pro vedoucí týmů, Leaders' Gym. V minulosti vytvořil několik akceleračních programů zaměřených na sociální inovace jako např. Laboratoř Nadace Vodafone.

V IBM měl na starosti stážový program Smarter University a v ČR koordinoval Alianci pro mladé (více jak 55 firem s cílem pomoci mladým lidem najít svoje místo ve světě práce). Založil EduFórum (setkávání inovátorů ve vzdělávání) a Lean Startup CZ. Je spoluautorem online kurzu Lean Canvas běžícím na portálu dobrokurzy.cz.

Všechny aktivity pojí to, že Honza chce, aby co nejvíc lidí místo brblání v hospodě se sebralo a s tím, co vidí, že je špatně, šli něco udělat nebo to aspoň zkusili.

Co dělat, když chceme svůj nápad proměnit v realitu? Co ovlivňuje úspěch projektu? Jak sehnat potřebné finance a lidi?

Více o Honzovi na jeho webu a LinkedIn.

>> Vznik tohoto dílu umožnil projekt Charlie Gaming - váš průvodci po NFT galaxii, který vám denně přináší zářivé novinky, rozbory her, přehledné návody, ale také Charlieho slovník, který vás seznámí se základními pojmy v digitálním světě. Charlie Gaming vyhledávají nejzajímavější projekty na trhu, účastní se jejich testování a podílí se na vývoji. Buďte s nimi u zrodu nové éry her a životního stylu -> sledujte novinky a zapojte se do největší NFT komunity v ČR na https://www.charliegaming.cz 🚀<<