Karnov Group: Fra forlag til legaltech

Season 5, Episode 39,   Apr 29, 2022, 04:00 AM

I hjertet af København finder du den prominente Sankt Petri Passage og Karnov Group. Lyt med på ugens episode i Dataklubben, hvor vi besøger det engang så klassiske forlag til en snak om at gå fra støvede, gule lovsamlinger til at drive et komplet økosystem inden for legaltech. 

Undervejs i samtalen er det tydeligt, at Karnovs payoff ‘Better Decisions Faster’ med fordel kunne hedde Better Decisions Faster & Together. Atmosfæren i Karnov er tætpakket med passionerede mennesker, der brænder for innovation, data science og værdien af at inspirere hinanden. Jonathan Minzari, Chief Strategy and M&A Officer i Karnov Group, er således flankeret af Christian Duffau-Rasmussen, Data Scientist i Ante - en af de innovative legaltech startups, som Karnov har investeret i.

Opkøb og investering er nemlig en del af Karnov Groups strategi, og på kontoret i indre by sidder flere af de startups, der udvikler legaltech services til professionelle med behov for juridisk information. Og her er Ante et stærkt eksempel. Virksomheden er specialiseret i kategorisering og AI-baseret søgning hovedsageligt inden for retspraksis, og machine learning er derfor et af dagens hovedtemaer.

Glæd dig til at høre om digitaliseringen af defysiske lovsamlinger og den transformation, der har gjort Karnov Group til en moderne legaltech med en kæmpe, online content platform og en abonnementsbaseret forretningsmodel.