Danske Spil: Når arbejdsglæde driver tech-valg

Season 5, Episode 40,   May 20, 2022, 04:00 AM

Dataklubben besøger i dag Søren Klein fra Data & Analytics i Danske Spil til en snak om agile arbejdsmetoder, samarbejdet mellem BI & data science og ikke mindst den helt særlige arbejdsglæde, som en fed værktøjskasse giver den enkelte medarbejder. Helt unikt for værktøjskassen i Danske Spil er nemlig, at medarbejderne selv har været med til at vælge indholdet gennem en række hackathons, hvor valget stod mellem tre forskellige platforme. 

Med en høj ansvarlighedscore som overligger leverer BI & Analytics teamet i Danske Spil indsigt i de månedlige 2 terabyte data og 559 millioner transaktioner. Blandt andet identificerer teamet kunder med et uheldigt spilmønster, så den enkelte kunde kan få et opkald og eventuel hjælp, og næste store projekt er at koble transaktionsdata med adfærd – for det altid godt blive lidt vildere!  

Glæd dig til at få masser af indsigt i et blæret cloudsetup i et team, hvor 3-deling af ledelsesrollen er hverdagen, hvor arbejdsglæden hos medarbejderne er i højsædet, og hvor det hele smitter positivt af på evnen til at rekruttere nye, dygtige folk.