BRNO INDUSTRY 4.0: Daniel Ševčík & Tomáš Rendla – Energie jako příležitost, nikoli hrozba

Episode 70,   Oct 17, 2022, 01:00 AM

Energie. Téma, které hýbe světem, a to nejen tím průmyslovým. I když jen těžko v dnešních dnech hledáme na energetickém trhu pozitiva, každá krize je otevřenými dveřmi příležitostem. Třeba té, že se firmy musí daleko rychleji naučit zákonitosti měnícího se trhu a hlavně vlastní firemní energetiku.

Právě s tímto umí pomoci i spojení firem Unicorn a Flowbox. V další epizodě podcastu své řešení přišli vysvětlit Daniel Ševčík a Tomáš Rendla. Možná pomohou i vám vidět aspoň částečně vzdálenou příležitost, kterou i současný energetický trh nabízí.

BRNO INDUSTRY 4.0 je komplexní platforma a iniciativa, která vzdělává, inspiruje, sdílí dobrou praxi, umožňuje setkávání a výměnu zkušeností odborníků z oblasti digitalizace a technologií pro moderní výrobu. Název BRNO INDUSTRY 4.0 nese také podcast, který právě posloucháte. Podcast je realizován Regionální hospodářskou komorou Brno ve spolupráci s INDUSTRY CLUSTERem 4.0 jako součást aktivit Enterprise Europe Network,  mezinárodní sítě která pomáhá malým a středním podnikům se vstupem na zahraniční trhy a podporuje inovace v podnikání.
  
Podcast byl realizován v rámci aktivit sítě Enterprise Europe Network. Služby této sítě Vám pomohou najít obchodní příležitosti a partnery ve více než 60 zemích světa. Služby světové sítě Enterprise Europe Network jsou financovány Evropskou unií z nového programu Single Market Program a kofinancovány Ministerstvem průmyslu a obchodu ČR.