Vím, v jakých školách se bude vašim dětem dařit - Milan Kotík

Season 1, Episode 97,   Nov 22, 2022, 02:00 AM

Milan Kotík je ředitel vzdělávací neziskové organizace AISIS, expert vzdělávání, kterého zajímá, jak zlepšovat učení ve školách. Vystudoval pedagogickou fakultu, zabýval se silnými stránkami neformálního vzdělávání a alternativními pedagogickými proudy. Za posledních 10 let navštívil školy a nahlédl do vzdělávacích systémů ve Finsku, Švédsku, Holandsku, Belgii, Itálii, Anglii, Irsku, Slovinsku, na Islandu a v USA.

Podílel se na tvorbě a realizaci více než 10 vzdělávacích programů pro pedagogy, vedení škol i celé sbory. Dnes se angažuje ve Stálé konferenci asociací ve vzdělávání SKAV, kde vedl pracovní skupinu ke tvorbě deseti vzdělávacích principů dobrého vzdělávání Desatero SKAV.

Milan je nespokojený s tím, jak se ve většině  škol učí a ví, jak dát školám větší smysl.

Poslechněte si Milano know how, jak pomáhá dělat změny ve školách!

>> Vznik tohoto dílu umožnil projekt Charlie Gaming - váš průvodci po NFT galaxii, který vám denně přináší zářivé novinky, rozbory her, přehledné návody, ale také Charlieho slovník, který vás seznámí se základními pojmy v digitálním světě. Charlie Gaming vyhledávají nejzajímavější projekty na trhu, účastní se jejich testování a podílí se na vývoji. Buďte s nimi u zrodu nové éry her a životního stylu -> sledujte novinky a zapojte se do největší NFT komunity v ČR na https://www.charliegaming.cz 🚀<<