Vím, jak vybrat kvalitní vzdělávání do firmy - Tomáš Langer

Season 1, Episode 100,   Jan 03, 2023, 02:00 AM

Tomáš je andragog. Vystudoval andragogiku na FF UPOL, byl viceprezidentem AIVD ČR, členem několika strategických projektů ke kvalitě vzdělávání, je expertem Evropské platformy pro vzdělávání dospělých EPALE. Je také šéfredaktorem časopisu Firemní vzdělávání, který pořádá i konference a technologické eventy. Vyučuje na katedře andragogiky na FF UK a je především lektorem a trenérem lektorských a prezentačních dovedností. Jako konzultant pomáhá firmám s nastavením systému firemního vzdělávání. Má zkušenosti s řadou projektů v oblasti vzdělávání a jeden takový od letoška připravuje – s týmem chystá nástroj hodnocení kvality vzdělavatelů.

Co je to kvalita ve vzdělávání? Jak poznat opravdu dobrého lektora? Jaké existují nástroje k hodnocení kvality lektorů? Jak cena odráží kvalitu vzdělávacího programu? Která kritéria konkrétně uvažovat, pokud do firmy vybíráme nového dodavatele vzdělávání? jak řešit situaci, kdy nejsem s dodavatelem spokojen? Jak ovlivňuje kvalitu zadavatel, tedy personalista, který vzdělavatele vybírá?A jakou roli v celém tom procesu má manažer?

Více o Tomášovi a jeho projektech:
www.tomaslanger.cz
www.firemnivzdelavani.eu
www.learnandtech.eu

>> Vznik tohoto dílu umožnil projekt Charlie Gaming - váš průvodci po NFT galaxii, který vám denně přináší zářivé novinky, rozbory her, přehledné návody, ale také Charlieho slovník, který vás seznámí se základními pojmy v digitálním světě. Charlie Gaming vyhledávají nejzajímavější projekty na trhu, účastní se jejich testování a podílí se na vývoji. Buďte s nimi u zrodu nové éry her a životního stylu -> sledujte novinky a zapojte se do největší NFT komunity v ČR na https://www.charliegaming.cz 🚀<<