#244: Arhinmäen kapinalarppaus

Jun 29, 2023, 09:15 AM

Otetaan yhdet -podcast on toteutettu yhteistyössä 19 Crimes -viinien ja Viinimaan kanssa. Tsekkaa eläväiset viinietiketit osoitteesta experience.19crimes.com

Vanha kunnon vasuri Paavo Arhinmäki teki sillein tyhmästi että maalasi luvattomasti graffitia seinään ja jäi kiikkiin. Tästä päästäänkin keskusteluun graffitin laittomuuden luonteesta, suhteesta perinteisempään kuvataiteeseen ja lopulta käsitellään taiteen olemusta ylimaallisesti.

Henry Westons -siiderit kesäiseen nautiskeluun niin Alkosta, kaupoista kuin baareistakin!
Imatranajot ajetaan 1.-2.7. Imatralla tottakai ja nyt kannattaa hankkia liput jo ennakkoon osoitteesta www.imatranajo.fi linkin kautta kauppaan ja koodilla OY10 saat -10% alennusta yhden ja kahden päivän lipuista.
OY-operaatioiden päämajana ja mukavuusalueena toimii HOB eli Helsinki Original Beerhouse Kalasatamassa, osoitteessa Capellan puistotie 2. Tsekkaa myös instagram @hobhelsinki.
Olybet Bar & Grill on ehdoton ykköskohde kun suuntaat Tallinnaan! Olybet Bar & Grill on sporttirafla tuotuna tälle vuosituhannelle ja se näkyy kaikessa menusta ravintolan sisustukseen. Tallinnan yksi suosituimmista ravintoloista suomalaisten keskuudessa löytyy Vapaudenaukion kupeessa osoitteessa Harju 6.
CBD-öljyjen ehdoton ykköskauppa on organia.fi. Tilauksen yhteyteen naputtelet koodin otetaan30 niin saat hulppean -30% alennuksen tilauksestasi.
C.P Companyn ja monet muut mannermaisen miestenmuodin merkit  löydät vaatturiliike Saumasta. Verkkokauppa osoitteessa .www.vaatturiliikesauma.fi
Miehisen kauneudenhoidon ylläpidosta vastaa Dick Johnson. Osoitteessa www.dickjohnson.fi koodilla teamoy15 alennusta -15% kaikille tilaajille.
Lisää sielunravintoa tarjoaa Nextory, ilmainen 45 päivän kokeilujakso koodilla
nextory.fi/otetaan45