Vím, jak žít hezký život - Jiří Bréda

Season 3, Episode 1,   Jul 04, 2023, 01:00 AM

Jirka je kouč lídrů, lektor, otec tří dětí a zakladatel svobodné firmy Mise HERo. Baví ho život jako takový, hraní her, dobrodružství s přáteli, učení, sociální a psychologické experimenty a čtení. To nejlepší naučené ihned testuje v praxi.

Jirka věří v samoorganizaci, svobodu, odpovědnost, férovost, slušnost. Na těchto hodnotách staví rodinu, firmu i dlouhodobé firemní rozvojové programy. Pomáhá firmám, aby byly místem pro děti našich dětí.

Mise HERo působí na českém trhu od roku 2011 a poslední 3 roky díky evropským projektům také v Evropě, kde spolu se zahraničními partnery vzdělává skupiny lidí, pro které jinak peníze nejsou (například učitelé či lektoři z neziskových sfér). 

Pro firmy, jejich lídry a týmy je Mise HERo strategickým vzdělávacím partnerem. Podle potřeb staví na míru krátkodobé i dlouhodobé programy, často s využitím gamifikace, která zajistí angažovanost členů, efektivní učení a dlouhodobý dopad do praxe.

Se svými klienty hledá cestu k tomu, aby jejich firmy byly lepším místem pro svoje lidi a děti jejich dětí. Sehrává firemní týmy k efektivitě a udržitelné produktivitě.