BRNO INDUSTRY 4.0: Kvalitní ERP systém dává možnosti volby

Episode 86,   Jan 03, 02:00 AM

V rámci série podcastů vznikající ve spolupráci Vše o průmyslu a BRNO INDUSTRY 4.0 jsme se zaměřili na oblast moderních ERP systémů. Hostem byl Milan Tesař, obchodní ředitel společnosti InfoConsulting Czech, která pro český trh poskytuje komplexní řešení firmy IFS. 

BRNO INDUSTRY 4.0 je komplexní platforma a iniciativa, která vzdělává, inspiruje, sdílí dobrou praxi, umožňuje setkávání a výměnu zkušeností odborníků z oblasti digitalizace a technologií pro moderní výrobu. Název nese také podcast, který také posloucháte. Je realizován RHK Brno ve spolupráci s INDUSTRY CLUSTER 4.0 jako součást Enterprise Europe Network, mezinárodní sítě, která pomáhá malým a středním podnikům se vstupem na zahraniční trhy a podporuje inovace v podnikání.

Průmysl 4.0 má řadu podob i definicí, dominuje jim ale digitalizace. Digitalizace průmyslu se bez kvalitního informačního systému, třeba těch se zkratkou ERP, jen tak neobejde. Ve studiu vítáme Milana Tesaře, obchodního ředitele společnosti InfoConsulting, se kterým probereme digitalizaci a trendy v ERP systémech.