Vím, jak dovést lidi ke společnému cíli - Miky Škoda

Season 1, Episode 113,   Sep 26, 2023, 01:00 AM

V tomto podcastu se s Mikym podíváme na evoluční principy v leadershipu, probuzení proaktivity a inovativnosti, dovednosti budoucnosti a motivaci bez manipulace.

Miky je dobrodruh, skaut, průzkumník lidského potenciálu, podnikatel a mentor. Projekt X-Challenge, za kterým stojí, vytváří komunitu navazující na skautskou výchovu pro dospělé. Založil také Talent Futures, investiční inkubátor a komunitu pro talentované mladé lidi. Učí sebe i lidi okolo, jak nahlížet na možnosti budoucnosti se vší svobodou a zodpovědností.

Celý jeho život je o poznávání světa a příležitostí v něm. A to se netýká jenom cestování, ale i vědeckého poznání a podnikatelského bádání. Nabrané zkušenosti sdílí skrze veřejné vystupování, knihu Můžeš (po)dělat cokoli a aktivity se zaměřením na inovace. Ty nejpotřebnější vnímá ve vzdělávání.

Co jsou evoluční principy v leadershipu a jak je lze využívat? Jak v lidech probudit proaktivitu / inovativnost? Jak se lze inspirovat z vedení lidí ve skautu? Jaké dovednosti budou podle Mikyho potřeba pro práci budoucnosti? Jak se na to připravit na úrovni jednotlivce i týmu? A jak lidi motivovat dlouhodobě a přitom nemanipulovat?

Mikyho najdete na webu a LinkedInu.


>> Vznik tohoto dílu umožnil projekt Charlie Network - ten představuje kolekci vzdělávacích a propojovacích projektů, které jsou součástí společnosti Charlie Capital, LLC. Hlavním úkolem této platformy je naplňování cílů jak vlastních projektů, tak i cílů svých partnerů. 

Mezi klíčové projekty patří CharlieDeFi, který se zaměřuje na decentralizované finance, CharlieGaming, který analyzuje NFT hry a metaverse projekty, a vzdělávací projekty CryptoCharlie a CharlieAcademy, zaměřené na kryptoměny a osobní rozvoj. 

Nedávno byl založen investiční fond se sídlem v Lucembursku pro institucionální investory. Současně se blíží dokončení projektu CharliePay, online platebního systému, který umožní mít veškerou klíčovou infrastrukturu pod jednou značkou. 🚀 <<