Dana Piešťanská - Jak peníze ovlivňují psychiku

Oct 11, 2023, 05:00 AM

S Danou jsme se bavili o jejích bohatých zkušenostech v oboru psychologie, které nabrala nejen v Čechách, ale také v Americe, či Belgii. Mimo jiné pracovala s obětmi obchodování s lidmi a s řadou dalších lidí, kteří zažili skutečná traumata.

Bavili jsme se o dopadu financí na duševní zdraví ať už jednotlivce, tak na naše vztahy a rodinný život. O společenském tlaku, který je na nás vyvíjen především sociálními médii. Nebo o stereotypech, které lidem bráni říct si o pomoct, jak v otázkách svého duševního zdraví, stejně jako finančního. A protože je Dana také naší klientkou, podělila se s námi i o svou osobní zkušenost, jak moc jí naše pomoc ve finančních otázkách pozitivně ovlivnila její vlastní psychiku.

Pokud byste měli zájem s Danou probrat otázky kolem své psychiky, zde je kontakt. 
🌐 www.psychologistprague.com
📧 piestanskad@gmail.com
Tel: +420 775 373 060

Cílem našeho podcastu je edukovat naše posluchače v oblasti osobních financí, přinášet jim zajímavé tipy, které se blíží finanční svobodě. Tento pojem má každý z nás trošku jinak, ale naší hlavní myšlenkou je využít tak, aby pracovaly pro Vás a přinášely Vám maximální možný užitek v tom smyslu, že díky nim budete moci chovat a rozhodovat maximálně svobodně. Cesta k finanční nezávislosti není jednoduchá a určitě není pro každého, na druhou stranu může dosáhnout téměř každý, kdo se pro ni skutečně rozhodne a my Vás na této cestě podpoříme, jak jen to půjde.

Pokud chcete ještě více tipů, sledujte nás na sociálních sítích


Pokud tě zajímá cokoliv dalšího, můžeš se s námi spojit přes web

🌐 www.amjfinance.cz nebo nám napsat na 📧 dotazy@amj.cz