Nebojte se jasně vyhraněných názorů. Pomůžou vám v komunikaci

Oct 19, 2023, 07:00 AM

Nebát se říct, co si myslíte. Zní to jednoduše, že? Ale pokud to vztáhneme na firemní komunikaci, může to být mnohem složitější. Chceme se zalíbit všem. Je to ale chyba, protože výsledkem velmi jednoduše může být, že si k nám nenajde cestu nikdo. Pokud budete ve firmě jasně komunikovat vaše názory a hodnoty, mnoho lidí pravděpodobně odradíte. Spoustu z nich ale přilákáte a stanou se z nich věrní zákazníci. A to za to stojí. 

📣📣📣
Získejte exkluzivní slevu pro posluchače podcastu Buduj značku ve výši 35% na nákup modulů Podcastové akademie! Stačí použít kód: MUZUZATO na našem webu podcastova-akademie.cz

📣📣📣
Marek Odehnal v předjezdu dnešní epizody hovoří s Petrem Schwankem o Euru a o možných výhodách jeho případného přijetí pro investory.

Marek Odehnal je privátním investičním poradcem, investorem a majitelem investičně-poradenské firmy Odehnal & partneři. V oboru financí je deset let, z toho se už pět let specializuje výhradně na honorářové investiční poradenství. V současné době pracuje s více než sedmdesáti klienty především z řad majitelů firem, manažerů a IT specialistů.