Hypotécast - Z nuly na "vrchol" za 4 roky

Episode 200,   Dec 12, 2023, 04:00 AM

Episode image
Dnešní epizoda je zcela výjimečná, protože je jubilejní s číslem 200.

Není až tak o hypotečním trhu, ale je to takové malé ohlédnutí za tím, co Hypotécast přinesl a podívám se trochu více do detailu na jeho highlighty, statistiky a čísla, hosty a spolupráce, vývoj a změny v produkci, také budu trochu děkovat, nasdílím svůj osobní příběh a nakonec mám pro Vás výzvu. :)

Čísla:
  1. počet odběratelů - 3500 lidí
  2. díky podcastu se mi ozvalo přes 300 potenciálních klientů
  3. zpracovali jsme 223 hypotečních analýz
  4. zrealizovali jsme 93 hypoték v celkovém objemu 443 milionů Kč
  5. Největší hypotéky byla ve výši 20 milionů Kč a nejmenší 900.000 Kč
  6. Nejoblíbenější epizody byly s Radovanem Vávrou a dále sólo epizoda o tom, že si máte nemovitost koupit mladí
Děkovná část: 
  1. chci poděkovat v první řadě manželce, protože je to moje velká podpora
  2. dále chci poděkovat společníkům (Jan Štepánek a Jan Baxa), že věřili, že nás dokážu vytáhnout do popředí v naší branži
  3. Chci poděkovat klukům do studia, protože odvádí super práci
  4. Dále mojí markěťačce Jane Daniele Šabatkové, která mi pomohla vykřesat z podcastu zajímavé a hlavně relevantní médium.
  5. Těch lidí, kteří by si zasloužili poděkování je asi více, ale to bychom tu byli strašně dlouho.
Osobní příběh:
Hypotécast doopravdy z velké části stojí za mým úspěchem. Před 5 lety jsem byl naprosto neznámý finanční poradce s průměrnýmy výsledky a příjmy. Dnes musím neskromě říct, že jsem jedním z nejznámějších hypotečních specialistů v Čechách a to vím, že jsem stále na začátku. Mám plno plánů a pokud budu mít i trochu toho štěstí, můžeme s TAURUM finance a Hypotécastem dokázat ještě velké věci. Tak mi držte na té cestě palce.

Speciální interaktivní část:
Vím, že vás, fanoušků Hypotécastu je už docela dost a tak vás moc prosím, napište mi do emailu, co pro Vás hypotécast znamená, v čem Vám pomohl a proč ho rádi posloucháte.

A jestli se mi sejde alespoň pár odpovědí, tak budu moc rád. Pro mě to je totiž velká podpora a dává mi to sílu do další tvorby, takže předem vám moc děkuju.

Jestli Vás zajímá více informací o hypotékách, tak doporučuji jinou epizodu a nebo jděte na můj web www.tomasrusnak.cz a případně se ozvěte.