#3: Zuzana Hlaváčová, Group Business Planning Director, AURES Holdings a.s.

Jan 16, 09:30 PM

🎧 První letošní FORECAST je na vlnách. Je mi potěšením, že mé pozvání přijala Zuzana Hlaváčová, která působí na pozici Group Business Planning Director ve společnosti AURES Holdings a.s. 😊

Tento díl je oproti předchozím tak trochu jiný. Zatímco doteď jsem si s hosty povídal o tom, jaké změny přinesla modernizace finančního řízení a plánování, se Zuzanou jsme hovořili o tom, jaké to je, když je taková modernizace na spadnutí. 

👍🏼 Velmi mě zaujalo - a souhlasím - že základem pro moderní finanční řízení je kvalita dat a komunikace mezi odděleními a týmy. A i v rámci týmu. 

Zuzana také popisovala, v čem momentálně spočívají limity, pro které se rozhodli k modernizaci a digitalizaci. Proč už Excel, který já s oblibou označuju jako #ExcelHell, nestačí? 😁

Se Zuzanou jsme probírali také proces finančního řízení a plánování v AURES Holdings. Třeba to, kolik forecastů připravují a jaký je jejich vztah s business plánem.

No, a abychom nehovořili jen a pouze o financích, tak jsme cestovali po světových horách. 🥾 Takže věřím, že vás nebudeme inspirovat pouze po stránce modernizace a digitalizace finančního řízení a plánování, ale že vás nadchneme pro skvělá místa, po kterých jsme se škrábali do kopců.

Tak si nás pusťte! 😉