JAN BARBOŘÍK - KDO víc DOCENÍ tvou PRÁCI než edukovaný ZÁKAZNÍK!

Episode 61,   Feb 13, 05:00 AM

CELÝ ROZHOVOR + BONUS V DÉLCE 132min JEN NA » https://herohero.co/hacknibyznys 

Marketér s duší grafika, podnikatel, volnonožec, otec dvou dětí, triatlonista, lifehacker, milovník Itálie, dobrovolník v programu "Den pro školu", kde propojuje studenty a lidi z praxe, rodinná firma a výroba cool dresů na míru “obleč svůj tým” a mnohé další..

Honza patří k typu podnikatelů, které řadím do skupiny “srdcaři”, zároveň je extremista, který se nespokojí s průměrem, což se projektuje do jeho přístupu k práci, potažmo jeho klientů, konkrétně výsledku, který on od sebe vůči klientům očekává.  

A to jako klient chcete, mít jistotu a důvěru v to, že pro vás udělá maximum! Prostředky které k tomu používá, kromě technického know-how, jsou teorie vycházející z vlastní praxe, schopnost transparentně a srozumitelně edukovat zákazníka, pravdivost a taky mimořádná schopnost jednoduše spojovat věci dohromady ve funkční celek. To je možná i důvod, proč Honza nikdy nemusel zákazníky sám aktivně vyhledávat, hledají a doporučují si ho sami.

Ostatně, ukázaná platí, stačí kouknout na pár videí na jeho YouTube kanále (například proč mít/nemít logo aj.) nebo si přečíst pár referencí na jeho webu a nebo si poslechnout náš rozhovor:-)

🎬 YOUTUBE
👉 https://youtu.be/uhNpem-pacY

Sledovat mě můžete
👉 Instagram HB » https://www.instagram.com/hacknibyznys
👉 Facebook » https://www.facebook.com/mrhansmestanek/
👉 TikTok » https://www.tiktok.com/@hacknibyznys

⏳ ČASOVÁ OSA
0:00:00 - Úvod
0:11:16 - Kdo je Jan Barbořík?
0:28:19 - Cesta k podnikání
0:39:57 - Práce v agenturách
0:40:36 - 💎Bonusový obsah