Insider z realit: Jakub Frydrych rozkrývá, co se děje na realitním trhu

Apr 24, 07:00 AM

🎙️
V této epizodě jsme vyzpovídali zkušeného realitního makléře Jakuba Frydrycha. Probrali jsme s ním nejnovější trendy a změny na realitním trhu, zvláště v kontextu nedávných výkyvů způsobených pandemií a ekonomickými změnami. Jakub nám poskytl odborný pohled na to, jaké typy nemovitostí jsou momentálně nejžádanější, jak se vyvíjí trh s rekreačními nemovitostmi, a také jaké příležitosti a výzvy realitní trh aktuálně nabízí. Dozvíte se také tipy, jak vybrat správného realitního makléře a jak správně investovat do nemovitostí v současném ekonomickém klimatu. Jakub také představí službu, kterou nabízí jako jeden z mála na českém realitním trhu. Tou službou je zastupování kupujícího při výběru vhodné nemovitosti a hlavně následně při celém procesu koupě nemovitosti.

Poslechni si tuto epizodu, pokud tě zajímá:

✅ Co ovlivňovalo trh s nemovitostmi v posledních letech
✅ Aktuální situace na realitním trhu
✅ Do kterých nemovitostí se vyplatí investovat
✅ Je vhodný čas k nákupu rekreační nemovitosti
✅ Proč využít služby realitního makléře
✅ Proč si najmout realitního makléře, při koupi nemovitosti


Více o našem dnešním hostovi se dozvíte na webu https://www.frydrych-reality.cz/ nebo na IGhttps://www.instagram.com/jf.reality/

👉 Přidejte se k nám a udělejte první krok k finanční nezávislosti. Poslouchejte nyní a nezapomeňte se přihlásit k odběru pro další finanční rady a strategie!

👉 Máte dotazy nebo chcete získat další rady k ovládnutí vašich financí? Napište nám na 📧 dotazy@amj.cz a získejte osobní podporu přímo od nás!

#FinancneGramotni #Podcast #Finance #OsobniFinance #Reality #JakubFrydrych

Cílem našeho podcastu je edukovat naše posluchače v oblasti osobních financí, přinášet jim zajímavé tipy, které je přiblíží finanční svobodě. Tento pojem má každý z nás definovaný trošku jinak, ale naší hlavní myšlenkou je využít peníze tak, aby pracovaly pro Vás a přinášely Vám maximální možný užitek v tom smyslu, že se díky nim budete moci chovat a rozhodovat maximálně svobodně. Cesta k finanční nezávislosti není jednoduchá a určitě není pro každého, na druhou stranu jí může dosáhnout téměř každý, kdo se pro ni skutečně rozhodne a my Vás v této cestě podpoříme, jak jen to půjde.

  
Pokud chcete ještě více tipů, sledujte nás na sociálních sítích





Zajímá tě cokoliv dalšího? Spoj se s námi přes web

🌐www.amjfinance.cz nebo nám napiš na 📧 dotazy@amj.cz