Boss, Valentino, Prada, Jan Veselý: Od konzervatoře k podnikání

May 22, 05:00 AM

V tomto dílu podcastu Finančně Gramotní si povídáme s Janem Veselým, jedním z nejtalentovanějších českých pianistů, který dokázal úspěšně spojit svět hudby a ekonomie. Od jeho prvních kroků u klavíru ve věku sedmi let až po spolupráce s top značkami jako Boss, Valentino nebo Prada se Jan nejen etabloval jako uznávaný hudebník, ale také jako úspěšný podnikatel.

Dozvíte se, jakými žánry se rád zabývá, jaké bylo pracovat s celebritami jako Celeste Buckingham, a jak zvládá skloubit hudbu s výzvami podnikání. Jan se také podělí o svůj pohled na současný český hudební průmysl a nabídne rady pro začínající muzikanty, kteří se snaží najít své místo ve světě hudby a financí.

Nejenže se Jan pyšní titulem magistra ekonomie, ale jeho angažmá jako ambasador pro značku pianin Petrof přidává další rozměr k jeho fascinující kariéře. Zjistěte, jaký má vztah k penězům, jaké jsou jeho investiční nástroje a plány, a co považuje za svůj největší úspěch.

A na závěr se dozvíte, kde můžete Jana v nejbližších dnech slyšet na živo!

#FinancneGramotní
#FinancniGramotnost #HudbaAEkonomie #Podnikani #Investice #JanVesely


👉 Přidejte se k nám a udělejte první krok k finanční nezávislosti. Poslouchejte nyní a nezapomeňte se přihlásit k odběru pro další finanční rady a strategie!

👉 Máte dotazy nebo chcete získat další rady k ovládnutí vašich financí? Napište nám na 📧 dotazy@amj.cz a získejte osobní podporu přímo od nás!

Cílem našeho podcastu je edukovat naše posluchače v oblasti osobních financí, přinášet jim zajímavé tipy, které je přiblíží finanční svobodě. Tento pojem má každý z nás definovaný trošku jinak, ale naší hlavní myšlenkou je využít peníze tak, aby pracovaly pro Vás a přinášely Vám maximální možný užitek v tom smyslu, že se díky nim budete moci chovat a rozhodovat maximálně svobodně. Cesta k finanční nezávislosti není jednoduchá a určitě není pro každého, na druhou stranu jí může dosáhnout téměř každý, kdo se pro ni skutečně rozhodne a my Vás v této cestě podpoříme, jak jen to půjde.

Pokud chcete ještě více tipů, sledujte nás na sociálních sítích




Zajímá tě cokoliv dalšího? Spoj se s námi přes web

🌐www.amjfinance.cz nebo nám napiš na 📧 dotazy@amj.cz