Skimmelsvamp, dum numse og hvad der skulle have været “det gode år”

Episode 4,   Apr 30, 05:00 AM

I dette afsnit deler Laura og Maja deres praktiske tips baseret på deres egne erfaringer med job- og boligsituationen, da de valgte at flytte. De diskuterer, hvordan det var at finde arbejde og bolig hjemmefra, samt de udfordringer de er stødt på undervejs. De giver et par råd til lyttere, der overvejer at flytte til Bali eller andre lignende destinationer.

Derefter skifter de fokus til vigtigheden af rejseforsikring, især når man bor eller rejser i udlandet. De deler personlige historier om uheldige sygdomsoplevelser og hvor afgørende det var at have en pålidelig rejseforsikring. 

Til sidst deler de deres langvarige rejse mod at få deres egen scooter på Bali. De fortæller om deres første oplevelse med at køre, og hvor glade de er for deres nye scooter, som de har valgt at navngive ‘Sus’. 

Dette afsnit er fyldt med personlige historier, praktiske tips og nyttige råd, som forhåbentlig vil inspirere og guide dig, uanset om du drømmer om at bo på Bali, planlægger en rejse til andre destinationer eller bare er nysgerrig efter at høre om deres eventyr.