Omringet af cowboys og ramt af Bali-feber

Episode 6,   May 14, 05:00 AM

I dette afsnit af “Spring “ud i det” dykker Laura & Maja ned i, hvor hårdt det kan være at sige farvel så ofte som de gør. De reflekterer over, hvordan mennesker kommer og går i en ustoppelig strøm, og hvordan de konstante farvel kan tage hårdt på en.

Men det er ikke kun de mange farvel, der fylder på øen. Laura & Maja går også i dybden med den vilde datingkultur på Bali, hvor forførelse er en kunstform og et spil, der spilles med snedige spilleregler. De deler også grinagtigt nogle af de tricks, de lokale gutter bruger til at forføre og udnytte uvidende rejsende, og hvordan man bedst navigerer i dette minefelt af romantik og realitet.

Et andet emne på dagsordenen er "Bali-feberen", et hjemmelavet udtryk. De snakker om, hvordan mange rejsende og endda en af deres veninder er blevet ramt af denne fortryllende tilstand efter at have oplevet Bali. Det er en magnetisk tilstand, som gør at man længtes efter at komme tilbage hurtigst muligt.

Dette afsnit byder på en meget ærlig samtale om livet på øen, hvor utallige farvel er en del af pakken, forførelse er et spil, og Bali-feberen er en uundgåelig følgesvend.