Boutique Talks | Annemarie in gesprek met Liesbeth Rieter

Episode 3,  Dec 11, 2019, 09:54 AM

BOUTIQUE TALKS - Annemarie in gesprek met Liesbeth Rieter manager Patiënt & Veiligheid bij Strategie & Zorgsupport bij VUmc

BOUTIQUE TALKS - "Bij moeilijke veranderingen wordt er al heel snel in de toplaag van de organisatie gezegd: "daar kunnen we nog niet over communiceren, want we weten niet hoe het eindplaatje eruit ziet". Dat klopt, maar mensen meenemen in het proces en ze ook vertellen "we zijn nog niet zover om er op individueel niveau iets over te kunnen zeggen, maar dít is het pad dat we lopen", helder zijn op welke momenten medewerkers er iets over te zeggen hebben en ze daarin goed mee nemen. Dat maakt dat het tóch een veilig proces kan zijn, ook al is de mogelijke uitkomst bedreigend". Dit is een van de ervaringen die member Liesbeth Rieter | manager Patient & Veiligheid bij het VUmc met mij deelt in het gesprek dat ik met haar had.  

In een nieuwe reeks films en podcasts ga ik in gesprek met inspirerende vrouwen over hun werk, wat hen drijft, waar ze tegen aanlopen, hoe ze ermee omgaan en wat ze ervan leren. Door te delen hoop ik samen met jou als luisteraar meer inzicht te krijgen in vrouwelijke en mannelijke energie en hoe die twee hand in hand gaan om voldoening te ervaren en tot effectieve resultaten te komen.