Congres Cybercrime RPC Noord-Holland

Season 1, Episode 7,   Nov 24, 2019, 04:01 PM

"We gaan het niet oplossen, zeker niet alleen! Wat wij daarom proberen te doen is om met ondernemers of met burgers zoveel mogelijk achter het fenomeen te komen. Wat is hier nou precies aan de hand? Wat gebeurt er aan de voorkant, waardoor mensen toch iedere keer slachtoffer worden van alle vormen van cybercrime?"

In deze speciale aflevering van De Criminoloog zijn we op bezoek bij het congres "Out of Business" van het Regionaal Platform Criminaliteitsbeheersing Noord-Holland. Het doel van dit congres is om ondernemers, de politie, gemeenten en verschillende professionals op het gebied van cybercrime met elkaar in verbinding te brengen. We spraken o.a. met een burgemeester, een teamchef van de politie en een projectleider cybercrime en digitale criminaliteit van het regionale samenwerkingsverband 'Noord-Holland Samen Veilig'. We wensen jullie veel luisterplezier!

Blijf op de hoogte door ons te volgen via verschillende sociale media, zoals: Instagram, Twitter en Facebook! En vergeet niet een review achter te laten in de podcast apps van Apple en Android, zodat nieuwe luisteraars ons makkelijk kunnen vinden! Verder willen we onze gasten bedanken, het RPC bedanken voor de uitnodiging en de Nederlandse Vereniging voor Criminologie bedanken voor het mogelijk maken van deze podcast.